CO JE TO REALITY ZOOM?

Hlavním smyslem REALITY ZOOM je hodnotit kvalitu současných nabídek nemovitostí a developerských projektů.

Každý dnes již ví, že kvalita prostředí, ve kterém žije a pracuje, silně ovlivňuje kvalitu života. Nemá vliv jen na to, jak se v daném místě cítíte, ale také na vaše zdraví. V případě dětí má také silný vliv na jejich zdravý vývoj.

imagesCAFP717G

To, jak se vám v životě daří, je tedy ve velké míře ovlivněno právě kvalitou prostředí. Ač si toto jistě uvědomují i architekti, designeři a v hlavní řadě developeři, není kvalita místa často jejich hlavní snahou. Určitě je všem jasné, že svět nemovitostí je svět velkých peněz. Na jejich úkor je tak snižována kvalita staveb, staví se na naprosto nevhodných místech apod.

Rádi bychom na těchto stránkách věnovali pozornost různým developerským projektům, nabídkám nemovitostí apod. Budeme se zde snažit co nejobjektivněji hodnotit jejich kvalitu a to jak z hlediska bydlení, tak i z hlediská práce a podnikání.

Z naší dlouholeté praxe víme, že lidé si často neuvědomují chyby, které mnoho nemovitostí má. Bohužel na ně přicházejí až po nějakém čase, kdy se nedá jejich kvalita již mnoho zlepšovat.

Upozorníme vás zde na nevhodné stavby či projekty, ale budeme zde také doporučovat ty, které jsou pro bydlení či práci vhodné. Snad vám tím zlepšíme možnost nalezení kvalitní nemovitosti pro váš život a podnikání.

Napsat komentář