TADY SNAD NENÍ DOBŘE VŮBEC NIC

Další „velkolepý“ projekt, který může na první pohled vzbudit pozornost. Ale opravdu snad jen na první pohled. Každý další pohled vám musí jasně říci, že zde určitě ne. Jde o projekt společnosti Central Group v Olšanské ulici v Praze 3.

central grup olšanská

Když se podíváte na podobu budov, tak jen z obrázku již ucítíte nepříjemné energie. Vše působí chaoticky, neurovnaně. Zde je energie poměrně zmatená a stejný zmatek bude přivádět do života lidem, kteří zde budou bydlet. Dá se říci, že se jedná o „neutěšenou“ energii, která jakoby neví kudy kam a proč. Navíc barevné ladění těchto budov dává této negativní energii ještě navíc poměrně chmurnou náladu. Ostré hrany jsou velmi „bojovné“ a budou přiostřovat každý konflikt. Tato „řízná“ energie rozhodně klidu nepřidá. Může se stát, že lidé odtud budou spíše utíkat, než se rádi vracet.

central group olšanská mapa

Pokud budova říká: „mě ne“, pak další ne křičí lokalita, ve které je projekt postaven. Zde vám opět vystačí mapa. Z jedné strany největší pražský hřbitov a z druhé nepříjemné železniční nákladové nádraží. Hřbitov i nádraží dodávají místu velmi silné negativní energie. V jejich blízkosti by opravdu neměl nikdo bydlet. Ovlivní nejen dům jako takový, ale bude vstupovat i do interiérů. Bude zde pak potřeba hodně energii na zlepšení energie v interiérech.

Dá se říci, že tento projekt je klasickou ukázkou toho, jak by projekty neměly být vůbec projektovány. Špatně vybraná lokalita, špatná architektura, která sice může vypadat moderně, ale nemá vůbec příznivou energii. Rozhodně bychom vám tento projekt nedoporučili.

Napsat komentář