ŽIVOT V POLÍCH

Žít mezi polmi může být pro někoho „vzušující“. Ale i ten, kdo hledá klid a chce si odpočinout zde za chvíli najde asi velkou nudu. Ale jak se říká: každému co jeho jest.

Okolí tohoto projektu může pro někoho být příjmné, pro někoho opravdu nudné. Bez „mobilního“ prostředku tady toho moc nepodniknete. Jste-li tedy typ člověka, který má v Astrotypu hodně energie Ohně a Dřeva se tu dříve či později začne ukousávat nudou. Pro sportovnější typy zde mohou být dobré příležitosti zajezdit si na kole, možná se i proběhnout, ale do nejbližší zeleně je to trošku z ruky. Oblast by měla patřit k místům s lepším ovzduším. To by bylo pro tento projekt jedno velké plus.

V blízkosti se nachází rybník (či vodní nádrž), která se však zdá velmi špatně přístupná ze všech břehů. Takže je otázkou, je-li využitelná. Za rybníkem se rozkládá krásný lesík zámku v Kolodějích. Ale protože ten patří jedné z nejbohatších rodin v ČR, přístup bude asi odepřen. Takže je opravdu dobré zvážit, co vám tato oblast nabízí za vyžití.

hájek II

Domy, které se zde nabízejí patří podle mého názoru k tzv. „kreativnímu typu“. Jsou zpracovány zvláštně. Nejvíce asi zaujme podivně šikmá střecha. Ta dodává domu velmi nestabilní energii. Ta se pak může přenášet i na obyvatele těchto domků. Dlouhodobý pobyt v takovémto domě může opravdu přinést nestabilitu v životě lidí. Může destabilizovat jejich rodiny, kariérů či prospěch dětí ve škole. Červené domky přitom nejsou z hlediska Feng Shui vůbec špatné. Ale šikmá střecha jejich kvalitu velmi snižuje.

Zde je opravdu důležité, kdo v takovém domě bude bydlet. Máte-li rádi život na houpačce, kdy se stále něco děje, kdy není žádné „status quo“, pak by vám tento projekt mohl vyhovovat. Pro stabilní a zabezpečný život však může představovat určité riziko.

Napsat komentář